Digitalerwijs leren

7 januari 2021

Digitalerwijs leren

In samenwerking met Bouw en Techniek Innovatie Centrum (BTIC) organiseert BuildinG op woensdag 20 januari a.s. een inspirerende online sessie over digitalisering in de bouw: ‘Digitalerwijs leren’.

Digitalisering heeft effect op alle rollen in de bouwkolom. Hoe helpen software en Artificial Intelligence bij integrale samenwerking en hoe zorg je dat opleidingen hierop aansluiten? BuildinG vertelt over BRAINR, het regionaal lerend netwerk voor intelligente bouw dat ondernemers ondersteunt in de transitie naar digitalisering. De Hanze Hogeschool maakt de koppeling naar een integraal scholingsaanbod met onder meer de minor Built Digital van de opleiding Built Environment. In deelsessies bespreken we welke stappen we nu kunnen zetten om op regionale schaal te innoveren en kennis en ervaring te ontwikkelen op het gebied van digitalisering. Zo gaan we in gesprek over de koppelkansen in Groningen, digital twins als renovatieversneller en digitalisering binnen het mkb.

U bent van harte uitgenodigd hierover mee te praten. 

Deze sessie maakt deel uit van de landelijk tour die BTIC samen met regionale innovatiehubs organiseert. Klik hier voor inschrijving en meer informatie over de verschillende sessies.

Datum: Woensdag 20 januari 2021 van 10.00 - 11.30 uur
Special guest: Doekle Terpstra

Ga naar nieuwsoverzicht
  • Delen: