MOOI: In vogelvlucht langs al het moois in Noord- en Midden-Groningen

5 oktober 2020

MOOI: In vogelvlucht langs al het moois in Noord- en Midden-Groningen

Afgelopen week was het zo ver, de première van MOOI, een 360˚ Virtual Reality film gemaakt op initiatief van de Economic Board Groningen (EBG). De film heeft, naast het prachtige landschap en de karakteristieke dorpen, veel oog voor de innovatieve bedrijven en initiatieven die zijn ontstaan en de kansen die de regio biedt.

Met een VR-bril op je neus vlieg je in 9,5 minuut door het prachtige Noord- en Midden Groningen, ontmoet je ondernemers en bedrijven die werken aan duurzame en innovatieve oplossingen voor de regio en zie je hoe de jonge generatie Groningers al vroeg kennis maakt met ondernemerschap, techniek en digitale geletterdheid. Ook BuidinG speelt een rol in de film. En daar zijn we best trots op!

De film laat tevens zien wat de EBG de afgelopen 5 jaren heeft bereikt in het aardbevingsgebied en er wordt vooruitgekeken. Emme Groot, bestuursvoorzitter van EBG: ‘Onze regio is al mooi, én het wordt steeds mooier.’

Nu de première is geweest, gaat de EBG met MOOI op tournee. ‘We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om de film te zien’, aldus Emme Groot. Kijk voor meer informatie, data en locaties op ebgn.nl/mooi.

Ga naar nieuwsoverzicht
  • Delen: