Succesvol BINK-breakfast

11 september 2020

Succesvol BINK-breakfast

Nu de zomervakantie toch echt achter ons ligt, werd het weer de hoogste tijd om ons BuildinG Innovators NetworK (BINK) uit te nodigen voor een ontbijt, waarbij de leden naast de lekkere broodjes, ook een aantal interessante presentaties voorgeschoteld kregen.

Zo presenteerden studenten van de Minor Built Digital een gaaf 3D ontwerp dat ze maakten in BIM en vertelde projectbureau Sameen in een bevlogen pitch over hun missie de maatschappij te verduurzamen. Ook werd nieuw BINK-lid Jacco Langebeeke van Vloerverwarming Nederland voorgesteld en werd de gloednieuwe BuildinG app gepresenteerd. Naast het volle programma was er natuurlijk ook voldoende tijd om te netwerken.

Om de RIVM richtlijnen te kunnen naleven, vond het BINK-breakfast dit keer plaats in de testhal van BuildinG, een inspirerende omgeving. We kijken dan ook met een tevreden gevoel terug op deze netwerk bijeenkomst.

Het BuildinG Innovators NetworK (BINK) is er voor iedereen die voorloper wil zijn (of blijven) in bouwinnovatie. Geïnteresseerd? Aanmelden kan via bink@building.nl of kijk op de website voor meer informatie.

Ga naar nieuwsoverzicht
  • Delen: