We zijn weer van start!

10 september 2020

We zijn weer van start!

Na lange tijd van stilte - door de Corona-maatregelen en de zomervakantie - mochten we afgelopen week tot onze vreugde weer vele eerstejaars studenten ontvangen in de hal van BuildinG.

Zo kwamen er zo’n 200 studenten van Institute for Future Environment van de Hanzehogeschool Groningen in vier shifts bijeen voor een kennismaking met studievereniging Hestia. Lunchpakketjes, snacks en informatietasjes stonden voor de studenten klaar bij de zitplekken die nauwkeuring op anderhalve meter van elkaar waren gezet.

Ook voor de studenten van het Instituut voor Marketing Management vond een deel van hun introductieweek bij BuildinG plaats. Zij werden ontvangen met pizza, waarna het tijd was om elkaar iets beter te leren kennen door middel van speeddaten. Een fijne afwisseling, aangezien de introductieweek veelal online plaatsvond.

Dankzij de goede samenwerking tussen de instituten, SV Hestia en BuildinG kon er op deze manier, met inachtneming van de Corona-maatregelen, toch live kennisgemaakt worden met elkaar.

Ook interesse in het organiseren van een evenement in de hal van BuildinG? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Dieke Sloots

Ga naar nieuwsoverzicht
  • Delen: