MKB

Er vinden fundamentele veranderingen plaats in het bouwlandschap, zowel op maatschappelijk als digitaal gebied. Dit biedt uitdagingen voor mkb-ondernemers en daarom richt BuildinG een speciaal loket in. Ook bouwt BuildinG aan een krachtig en bestendig netwerk.

MKB-servicedesk

Een luisterend oor, advies, een onderzoeksvraag, toegang tot ons netwerk, connecties op het gebied van subsidie, testen, certificering en intellectueel eigendom: we hebben het allemaal in huis voor mkb-ondernemers die graag verder willen innoveren.

We willen onderlinge samenwerkingen op het gebied van innovatie stimuleren. Daarom willen we zoveel mogelijk experts en bedrijven aan elkaar verbinden. Soms zijn innovatieve ontwikkelingen moeilijk te vinden. Wij kennen ze wel. En we brengen ze graag met elkaar in contact, of met anderen leden uit ons netwerk zoals architecten, bouwbedrijven, installateurs, adviseurs, makelaars en andere relevante dienstverleners in de keten (of daarbuiten).

Een vraag aan onze servicedesk? Van harte welkom!

BINK: BuildinG Innovators NetworK

BINK bestaat al sinds 2017 en is opgezet om innovaties in de noordelijke bouw en infra te versnellen. Tijdens het netwerkontbijt komen leden uit het bedrijfsleven, kennisorganisaties en overheden samen om te pitchen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Lees meer over BINK.

Meer weten over BINK? We komen graag met je in contact.